Gezichtsbehandelingen voor de man

Behandelmogelijkheden:

Collageen vliesmasker. Collageen verhoogt het vochtvasthoudend vermogen van de huidcellen aanzienlijk. De behandeling met collageen verfrist, verkwikt en bevordert de doorbloeding.

Skin refine (50+ huid). In deze behandeling wordt gewerkt met producten uit de Skin Refine serie en wordt als masker het modellage ‘powder masker de-luxe’ gebruikt.

Algae Biomatrix masker.

Trattemento. Dit is een drie- of vier-fasen behandeling, bestaande uit een serum, massage crème, een masker en bij de vier fasen nog een verzorgingsproduct om een dag thuis te gebruiken. Helemaal afgestemd op uw huidconditie om zo een nog beter resultaat te verkrijgen.

Mikoforese modellage masker.

Speciaal voor hem:

Topprodukten speciaal ontwikkeld voor hem:

 • TREATMENT CLEANSING FOAM   
  Een mild schuim, voor de dagelijkse reiniging van de huid. Reinigt snel, mild en poriediep zonder dat het de huid uitdroogt.
 • TREATMENT AFTER SHAVE GEL   
  Verfrist de huid na het scheren en houdt de vochtbalans op peil.
 • TREATMENT ENERGIZING CREAM   
  24 uurs verzorging voor dagelijks gebruik na het reinigen. Biedt ook bescherming tegen UV-A stralen. (Ook als nachtverzorging voor wie overdag de after- shave gel gebruikt).
 • TREATMENT EYE LIFT GEL      
  Een verkoelende eye-gel, speciaal voor het gebied rond de ogen. Werkt kalmerend, vermindert wallen onder de ogen in een zeer korte tijd en verfrist de huid onmiddellijk. Gaat ook donkere kringen rond de ogen tegen. Voelt weldadig aan bij vermoeide ogen.
 • TREATMENT DEO ROLL- ON      
  Vermindert transpiratie maar blokkeert deze niet. Langdurig effect, zonder plakkerig gevoel. De aangename geur beschermt de hele dag.
 • TREATMENT HAIR & SHOWER GEL      
  Geeft een gevoel van vitale energie en prikkelende frisheid. De aangename geur is mannelijk. Geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid.

 

De mannenhuid

Ingegroeide baardharen? Huid die te droog is? Vette huid? Rimpels en kraaienpootjes? De mannenhuid is dikker met een hoger niveau van celactiviteit. Dagelijks scheren is belastend voor de huid. Energie is nodig om deze stress te bestrijden en daarom is het belangrijk de huid goed te reinigen en te verzorgen, zodat deze gestimuleerd wordt.

Behandeling

De gezichtsbehandeling voor de man bestaat uit een intensieve dieptereiniging, waarna de huid wordt verwend met een massage. Daarna volgt een masker aangepast aan uw huidtype. Als afsluiting van de behandeling kunt u kiezen voor een moisturizer of aftershave.