Vochtarme huid

Een vochtarme huid vertoont droogte-rimpeltjes. De teint wordt vaal en de huid voelt onaangenaam en weinig soepel aan.

Vochtarme huid Vochtarme huid

Behandelmogelijkheden:

Trattemento. Dit is een drie- of vier-fasen behandeling, bestaande uit een serum, massage crème, een masker en bij de vier fasen nog een verzorgingsproduct om een dag thuis te gebruiken. Helemaal afgestemd op uw huidconditie om zo een nog beter resultaat te verkrijgen.

Skin Vital. De producten in deze behandeling zijn gebaseerd op een combinatie van vitaminen A, C, E. Skin Vital vult de huid met energie en vitaminen, welke verloren zijn gegaan door schadelijke invloeden van buitenaf zoals UV straling, milieu-verontreiniging en stress. Als masker wordt een modellage masker met vitamine C gebruikt.

Skin refine (50+ huid). In deze behandeling wordt gewerkt met producten uit de Skin Refine serie en wordt als masker het modellage ‘powder masker de-luxe’ gebruikt.

Mikoforese modellage masker.

Collageen vliesmasker. Collageen verhoogt het vochtvasthoudend vermogen van de huidcellen aanzienlijk. De behandeling met collageen verfrist, verkwikt en bevordert de doorbloeding.

Paraffine pakking
 
Algae Biomatrix masker

Extra voor de man

Huidbeeld

Bij een vochtarme huid is de natuurlijke beschermlaag (het hydrolipidenlaagje), die in elke gezonde huid voorkomt, nog maar onvoldoende aanwezig. Hierdoor wordt de huid droog, ruw en minder soepel. De huidcellen sluiten niet goed aan. De ruimtes tussen de cellen zorgen voor vochtverlies. Hierdoor verslechteren de hydraterende functies van de huid, die niet langer in staat is vocht vast te houden in de diepere lagen.

Basisbehandeling

U kunt ook kiezen voor een basis behandeling. Alleen wordt daarin minder tijd en aandacht aan het huidprobleem geschonken. In de basis behandeling wordt gewerkt met maskers die ook in de verkoop staan dus het zijn niet speciale salon maskers en modellages.