Verslapte huid

Gelaatstrekken gaan hun veerkracht verliezen en de gezichtscontour wordt vager. Bepaalde gedeeltes van het gezicht, zoals de wangen, de kin, de hals en de oogleden, verslappen. De huid verliest haar soepelheid en laat rimpels verschijnen.

Verslapte huid Verslapte huid

Behandelmogelijkheden:

Collageen vliesmasker. Collageen verhoogt het vochtvasthoudend vermogen van de huidcellen aanzienlijk. De behandeling met collageen verfrist, verkwikt en bevordert de doorbloeding.

Skin refine (50+ huid). In deze behandeling wordt gewerkt met producten uit de Skin Refine serie en wordt als masker het modellage ‘powder masker de-luxe’ gebruikt.

Algae Biomatrix masker.

Trattemento. Dit is een drie- of vier-fasen behandeling, bestaande uit een serum, massage crème, een masker en bij de vier fasen nog een verzorgingsproduct om een dag thuis te gebruiken. Helemaal afgestemd op uw huidconditie om zo een nog beter resultaat te verkrijgen.

Extra voor de man

Huidbeeld

Door het natuurlijke proces van ouder worden verslapt de huid. Maar verslapping van de huid ontstaat ook door persoonlijke factoren (stress, vermoeidheid, voeding) en invloeden van buitenaf (wind, kou, zon).