Vermoeide huid

Door vermindering van elastische vezels in de huid verschijnen er kleine rimpeltjes rondom de ogen en mond. Met de tijd kunnen rimpeltjes zich verdiepen en de huid verliest dan zijn stevigheid. De teint wordt grauw en de huid ziet er vermoeid uit. Het is mogelijk deze rimpeltjes te verminderen met behulp van aangepaste verzorgingsproducten.

Vermoeide huid Vermoeide huid

Behandelmogelijkheden:

Algae Biomatrix masker

Trattemento. Dit is een drie- of vier-fasen behandeling, bestaande uit een serum, massage crème, een masker en bij de vier fasen nog een verzorgingsproduct om een dag thuis te gebruiken. Helemaal afgestemd op uw huidconditie om zo een nog beter resultaat te verkrijgen.

Skin Vital. De producten in deze behandeling zijn gebaseerd op een combinatie van vitaminen A, C, E. Skin Vital vult de huid met energie en vitaminen, welke verloren zijn gegaan door schadelijke invloeden van buitenaf zoals UV straling, milieu-verontreiniging en stress. Als masker wordt een modellage masker met vitamine C gebruikt.

Skin refine (50+ huid). In deze behandeling wordt gewerkt met producten uit de Skin Refine serie en wordt als masker het modellage ‘powder masker de-luxe’ gebruikt.

Mikoforese modellage masker.

Collageen vliesmasker. Collageen verhoogt het vochtvasthoudend vermogen van de huidcellen aanzienlijk. De behandeling met collageen verfrist, verkwikt en bevordert de doorbloeding..

Extra voor de man

Huidbeeld

Iedereen kent de uitdrukking "er oud uitzien voor zijn of haar leeftijd". Een vermoeide huid is een huid die er snel oud uit ziet, vaak veroorzaakt door stress of een ongezonde levensstijl.

 

Basisbehandeling

U kunt ook kiezen voor een basis behandeling. Alleen wordt daarin minder tijd en aandacht aan het huidprobleem geschonken. In de basis behandeling wordt gewerkt met maskers die ook in de verkoop staan dus het zijn niet speciale salon maskers en modellages.