Kwetsbare en geïrriteerde huid

De huid wordt droger, is gevoeliger voor schadelijke invloeden van buitenaf en is snel geïrriteerd. Ze kan op onvoorspelbare wijze reageren met rode vlekken en een branderig en trekkerig gevoel.

Gevoelige huid Kwetsbare en geïrriteerde huid

Behandelmogelijkheden:

Trattemento. Dit is een drie- of vier-fasen behandeling, bestaande uit een serum, massage crème, een masker en bij de vier fasen nog een verzorgingsproduct om een dag thuis te gebruiken. Helemaal afgestemd op uw huidconditie om zo een nog beter resultaat te verkrijgen.

Skin Vital. De producten in deze behandeling zijn gebaseerd op een combinatie van vitaminen A, C, E. Skin Vital vult de huid met energie en vitaminen, welke verloren zijn gegaan door schadelijke invloeden van buitenaf zoals UV straling, milieu-verontreiniging en stress. Als masker wordt een modellage masker met vitamine C gebruikt.

Skin refine (50+ huid). In deze behandeling wordt gewerkt met producten uit de Skin Refine serie en wordt als masker het modellage ‘powder masker de-luxe’ gebruikt.

Mikoforese modellage masker.

Collageen vliesmasker. Collageen verhoogt het vochtvasthoudend vermogen van de huidcellen aanzienlijk. De behandeling met collageen verfrist, verkwikt en bevordert de doorbloeding.

Extra voor de man

Huidbeeld

De kwetsbare en geïrriteerde huid is een huid die niet in staat is haar beschermende functie te vervullen. De opperhuid fungeert niet meer als een efficiënte beschermende barrière tegen de buitenwereld.

Basisbehandeling

U kunt ook kiezen voor een basis behandeling. Alleen wordt daarin minder tijd en aandacht aan het huidprobleem geschonken. In de basis behandeling wordt gewerkt met maskers die ook in de verkoop staan dus het zijn niet speciale salon maskers en modellages.