Gevoelige of reactieve huid

De huid vertoont tekenen van irritatie of overgevoeligheid. Zij wordt snel rood, voelt branderig en trekkerig aan en is snel geïrriteerd. De huid is verzwakt en reageert sterk op alle externe factoren, zoals bijvoorbeeld zon, wind, airconditioning.

Gevoelige huid Gevoelige huid, rosacea

Behandelmogelijkheden:

Trattemento. Dit is een drie- of vier-fasen behandeling, bestaande uit een serum, massage crème, een masker en bij de vier fasen nog een verzorgingsproduct om een dag thuis te gebruiken. Helemaal afgestemd op uw huidconditie om zo een nog beter resultaat te verkrijgen.

Skin Vital. De producten in deze behandeling zijn gebaseerd op een combinatie van vitaminen A, C, E. Skin Vital vult de huid met energie en vitaminen, welke verloren zijn gegaan door schadelijke invloeden van buitenaf zoals UV straling, milieu-verontreiniging en stress. Als masker wordt een modellage masker met vitamine C gebruikt.

Skin refine (50+ huid). In deze behandeling wordt gewerkt met producten uit de Skin Refine serie en wordt als masker het modellage ‘powder masker de-luxe’ gebruikt.

Mikoforese modellage masker.

Collageen vliesmasker. Collageen verhoogt het vochtvasthoudend vermogen van de huidcellen aanzienlijk. De behandeling met collageen verfrist, verkwikt en bevordert de doorbloeding.

Extra voor de man

Huidbeeld

De gevoelige huid is een dunne huid met fijne cellagen. Deze huid is dikwijls droog en wordt onvoldoende beschermd door de natuurlijke beschermlaag (het hydrolipidenlaagje), die in iedere gezonde huid voorkomt.

Basisbehandeling

U kunt ook kiezen voor een basis behandeling. Alleen wordt daarin minder tijd en aandacht aan het huidprobleem geschonken. In de basis behandeling wordt gewerkt met maskers die ook in de verkoop staan dus het zijn niet speciale salon maskers en modellages.