Droge huid

De droge huid voelt onaangenaam trekkerig aan en is niet soepel meer. Door een tekort aan vocht is de opperhuid vaal en de teint dof.

Droge huid Droge huid

Behandelmogelijkheden:

Trattemento. Dit is een drie- of vier-fasen behandeling, bestaande uit een serum, massage crème, een masker en bij de vier fasen nog een verzorgingsproduct om een dag thuis te gebruiken. Helemaal afgestemd op uw huidconditie om zo een nog beter resultaat te verkrijgen.

Skin Vital. De producten in deze behandeling zijn gebaseerd op een combinatie van vitaminen A, C, E. Skin Vital vult de huid met energie en vitaminen, welke verloren zijn gegaan door schadelijke invloeden van buitenaf zoals UV straling, milieu-verontreiniging en stress. Als masker wordt een modellage masker met vitamine C gebruikt.

Skin refine (50+ huid). In deze behandeling wordt gewerkt met producten uit de Skin Refine serie en wordt als masker het modellage ‘powder masker de-luxe’ gebruikt.

Mikoforese modellage masker.

Collageen vliesmasker. Collageen verhoogt het vochtvasthoudend vermogen van de huidcellen aanzienlijk. De behandeling met collageen verfrist, verkwikt en bevordert de doorbloeding.

Peel- off masker

Paraffine pakking 

Extra voor de man

Huidbeeld

Een droge huid is kwetsbaar. Zij is gevoelig voor klimaatveranderingen en is slecht bestand tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals bijvoorbeeld zon, wind en airconditioning. Door een gebrekkige samenhang tussen de huidcellen, is de huid doorlaatbaar en neemt vocht op als een vloeipapier. Maar omdat zij niet in staat is het vocht vast te houden, verdampt het en veroorzaakt een trekkerig gevoel.

Basisbehandeling

U kunt ook kiezen voor een basis behandeling. Alleen wordt daarin minder tijd en aandacht aan het huidprobleem geschonken. In de basis behandeling wordt gewerkt met maskers die ook in de verkoop staan dus het zijn niet speciale salon maskers en modellages.